INVESTIME

Investimet në Komunën Lekbibaj deri ne vitin 2007

 

Ura prej konstruksioni metalik me vlere 70 miljon leke, te Centrali, Dhurate nga ish Ministri i Mbrojtjes Z. Pandeli Majko.

Ura mbi Lumin e Vogel qe lidh Lekbibajt me Currajt e Poshtëm  me vler 3 milion lek.

Rikonstruksioni i shkolles se mesme Lekbibaj me vlere 7.4 milion lek.

Rikonstruksioni i shkolles se tete-vjeçare Tetaj me vlere 4.2 milion lek.

Ujesjellsi nga Bjeshka (Fanxhë) Lekbibaj- Qender Komune me vlerë 7.2 milion lek.

Riparimi i rruges Lekbibaj – Salce dhe Logu i Shkozes – Bjeshke T’therme rruge e re 2 milion lek.

 

Investimet nga viti 2007 e ne vazhdim

 

Rikonstruksioni i shkolles Salce me vlere 4. 4 milion.

Qendra shendetsore Salce 10 Milion.

Qendra shendetsore Gjonpepaj 10 Milion lekë

Rruga e re Koder Markaj – Breg Liqeni 20 milion lekë

Riparimi i rruges nga Trageti ne Lekbibaj me vlerë 126 milion lekë.

Organizimi i nates  se Nikaj-Merturit 2007, 2008 dhe kthimi i kesaj nate ne tradite.
 
Bursa studimi per nje numer te konsiderueshem nxenesish.

Mbajtja e 240 familje nikajmerturase me asistence.

 

 

nikaj-merturi
nikaj-merturi
nikaj-merturi
Shenim: Ne menyre qe kjo faqe te jete sa me e plote, na dergoni ne adresen tone te email-it info@nikaj-merturi.com materiale qe kane te bejne me Nikaj-Merturin (histori,fotografi,krijime,sygjerime,vrejtje... etj)
VIDEO E JAVESmtm_logo

europ_assistancewww.albaskela.com


Website